Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΟΠΛΟΙ για τη νίκη και το αήττητο σερί στο "Παφιακό"!!

Με ανεβασμένο ηθικό μετά το θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και χωρίς κάποια προβλήματα τραυματισμών,  η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Παφιακό στάδιο την ΑΕΚ Κουκλιών, έχοντας ως στόχο τη νίκη, ώστε να ξεφύγει για τα καλά από τους "τελευταίους". Βέβαια, καλό αποτέλεσμα θα είναι και η ισοπαλία που θα διατηρήσει την ομάδα εντός στόχων, και μάλιστα θα διατηρηθεί το αήττητο σερί που ξεκινήσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος
Πάνω απ' όλα σίγουρα είναι, ο ΑΡΗΣ να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί, διορθώνοντας κάποια λάθη που έγιναν στο ματς με τη Δόξα, ώστε να παρουσιαστεί και βελτιωμένος ενόψει της δυσκολότερης συνέχειας. Πρέπει να εμφανίσουμε δηλαδή, ομοιογένεια στο παιχνίδι μας, αποφεύγοντας τις περιττές κινήσεις και γενικότερα τα λάθη.
Με όπλο λοιπόν το ανεβασμένο ηθικό και την διαθεσιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών (πλην του τιμωρημένου Μάριου Ιωάννου) πάμε στην Πάφο, ώστε να επιστρέψουμε με θετικό αποτέλεσμα στη Λεμεσό.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:00μ.μ και αναμένεται πολλοί ΑΡΗΑΝΟΙ να ταξιδέψουν μέχρι την Πάφο για να στηρίξουν την ομάδα μας !!
Υ.Γ: Βέβαια θα είμαι και εγώ εκεί !! ΑΡΗ ΔΥΝΑΤΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου