Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι εφικτός ο στόχος !!

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Τάσο Κυριακού, καθιστούν αισιόδοξο το στόχο που θέσαμε για παραμονή του ΑΡΗ στην Α' κατηγορία. Αυτό φάνηκε και στα πρώτα δύο παιχνίδια που δώσαμε στο πρωτάθλημα, όπου λίγο έλειψε να είχαμε 2/2 νίκες, αν δεν γινόταν εκείνη η αδράνεια στην άμυνα μας στο 83ο λεπτό όπου η Δόξα μας ισοφάρισε. Τελοσπάντων, αφήνουμε αυτά τα δύο παιχνίδια πίσω, γιατί την Κυριακή έχουμε ένα επίσης σημαντικότατο ματς στο Παφιακό με την ΑΕΚ Κουκλιών. Πρέπει να παρουσιαστούμε πλήρως συγκεντρωμένη μιας και το παιχνίδι είναι στα μέτρα μας και έχουμε δυνατότητα για το διπλό που σίγουρα θα μας δώσει άλλο "αέρα" για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς θα απομακρυνθούμε για τα καλά από τις χαμηλές θέσεις και μάλιστα θα κρατηθούμε στα ψηλά της βαθμολογίας. Απών θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Μάριος Ιωάννου.
Να αναφέρουμε σ' αυτό το σημείο, πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας Παναγιώτης Κωνσταντίνου είχε κληθεί από την Εθνική Ελπίδων Κ-19 για το χθεσινό φιλικό της εθνικής ενάντια στην ΠΑΕΕΚ. Πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Παναγιώτη, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για μια λαμπρή καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου